1

Aihe: Tampereen Palmu; valaisimia, minikasvihuoneita, ravinteita, ruukkuja..

Hei! Nyt tuli hyvä tärppi tamperelaisille harrastajille! Harmillisesti ehdin jo hankkia talveksi loistarisetin (eläinkaupasta hohhoijaa), heillä olisi els-versioinen 36W lamppuineen tullut jotain 70eur halvemmaksi... ja heillä els-lampun hinta oli 8EUR, vrt. se yli 20EUR loistarissa. Lampuissa heillä oli tarjolla hyvin sävyvaihtoehtoja. Aika järeähköjä minikasvihuoneita oli nähtävillä ja lamppuja aina 200W asti.

Juttelin sisäkasvatuksen haasteista ja tuntuivat palvelualttiilta: asiantuntemusta ravinteista ja kasvatuksesta tuntui piisaavan. Varmaan asiakaskunta koostuu chilinkasvattajista ja "chilinkasvattajista", mutta miksei voisi myös ruukkupuu-harrastelijoista.

Nettikaupassa on laajuutta, mutta siellä ei ole kaikkia tuotteita. Kannattaa siis kysellä suoraan. Itse aion ehdotella, josko heidän kautta saisi Akadamaa johonkin hintaan.

http://tampereenpalmu.mycashflow.fi/

Ulkona: tammi, kuusi, sempramänty, pähkinäpensas, vuorijalava. Sisällä: podocarpus. Taimina douglas-, kelta-, lehtikuusi, mammuttipetäjä, verivaahtera, amurinvaahtera...

2

Vs: Tampereen Palmu; valaisimia, minikasvihuoneita, ravinteita, ruukkuja..

Hieno juttu! Toivottavasti tajuavat, että vaikka Tampere onkin hieno kaupunki, Suomi jatkuu sen rajojen tuolla puolen. Eli kaikki tuotteet nettikauppaan!

Koska bonsait eivät tunnu olevan yhtä addiktoivia kuin chilit tai "chilit", pääsemme ikään kuin siivellä hankkimaan tarvikkeemme. Hmm. Mekin olemme "chilinkasvattajia".