1

Aihe: Tiedote: Palvelukatko Antsan bonsai-sivuilla

Antsan bonsai-sivujen (http://www.kolumbus.fi/antti-pentti.vainio/bonsai) toiminnassa on odotettavissa katko helmi-maaliskuun aikana. Katkon aikana on mahdollista, että sivusto ei ole ollenkaan käytettävissä. Katkon tarkka alkamisajankohta ja kesto eivät valitettavasti ole vielä tiedossani.

Katko johtuu muutostani toiselle paikkakunnalle ja työsuhteeni vaihtumisesta. Käyttämäni internet-palvelu on ollut työnantajani kustantama, joten työpaikkani vaihtuessa nykyiset internet-palveluni katkeavat.

Tulen tiedottamaan sivustoni tilanteessa tässä säikeessä. Pahoittelut tilanteesta kaikille sivustoni käyttäjille.

2

Vs: Tiedote: Palvelukatko Antsan bonsai-sivuilla

Lisätietoa tilanteesta:

Näillä näkymin sivuston www-osoite pysynee samana jatkossakin. Olen solminut uuden palvelusopimuksen saman palveluntarjoajan (Elisa) kanssa, mutta palvelun kytkemiseen menee kuukauden verran aikaa. Sivuston päivittäminen jatkuu, kun saan laajakaistayhteyden kytketyksi uuteen kotiini.

3

Vs: Tiedote: Palvelukatko Antsan bonsai-sivuilla

Tilannetiedotus:

Eilen saamani tiedon mukaan uuden liittymäni kytkeminen tapahtuu n. viikon kuluttua, joten Antsan Bonsai-sivut herännee jälleen eloon maaliskuun lopulla. Sivuston www-osoitteen säilymisestä samana en ole saanut vielä vahvistusta.

4 Viimeksi muokannut antsa-san (15.03.2008 22:05:14)

Vs: Tiedote: Palvelukatko Antsan bonsai-sivuilla

Antsan Bonsai-sivut ovat jälleen toiminnassa. Sivusto jatkaa vanhastaan tutulla konseptilla, mutta uudessa www-osoitteessa. Uusi osoite on http://www.kolumbus.fi/antsanbonsai . Vanhassa osoitteessa olevaa sivustoa ei enää päivitetä.

Tervetuloa!

5

Vs: Tiedote: Palvelukatko Antsan bonsai-sivuilla

Olisiko näitä sivuja mahdollista saada zip-pakettina tai jotenkin muuten luettavaksi? Tuolla osoitteessa niitä ei enää ole.

Ulkona: tammi, kuusi, sempramänty, pähkinäpensas, vuorijalava. Sisällä: podocarpus. Taimina douglas-, kelta-, lehtikuusi, mammuttipetäjä, verivaahtera, amurinvaahtera...