1

Aihe: Bonsaikurssi Turussa 31.03.-01.04.-06 , joukolla mukaan !

Tervehdys puuhullut !

Turussa on maaliskuun viimeinen ja huhtikuun ensimmäinen päivä bonsaikurssit työväenopistolla. Sinne vaan joukolla oppimaan uutta !
Lisätietoja ilmoittautumisesta Turun työväenopiston nettisivuilla.

Mika

2

Vs: Bonsaikurssi Turussa 31.03.-01.04.-06 , joukolla mukaan !

Voisihan tuo olla aika hyvä käydä. Samalla olisi mukava tavata porukkaa foorumilta, jos vain saadaan ihmisiä mukaan.

Huomasin juuri että kurssi taitaa olla maksullinen. Ajattelin että tämä on jonkinlainen tapahtuma kunnes löysin työväenopistolta kurssin infoa.
Alla olevaa voisi silti harkita. Ilmoitelkaa.


Eli voitaisiin oikeastaan tehdä tästä ilmoitus ja kysellä että kuinka monta foorumilaista olisi tulossa paikalle. Ilmoittakaa tähän jos olette saapumassa turkuun, itse ainakin ajattelin lähteä. Jos paljon porukkaa sanoo tulevansa niin miitti pystyyn sitten turkuun.

Joo, ja varokaas vähän näiden maksullisten kurssien ja muiden mainostamista, vaikka kyseessä nyt onkin työväenopisto ja bonsai-kurssi.

If he's so smart how come he's dead?

3

Vs: Bonsaikurssi Turussa 31.03.-01.04.-06 , joukolla mukaan !

Näitä työväenopiston bonsai-kursseja pidettiin jo tuossa viime syksynkin aikana Turussa ja Espoossa (mainittu säikeessä: http://www.bonsaifi.net/keskustelu/viewtopic.php?t=96).

En tiedä mikä on tilanne täällä Espoossa nyt keväällä, mutta mikäli ko. kurssi kiinnostaa pääkaupunkiseudulla asuvia, niin tietoa voi etsiskellä
Espoon työväenopiston sivuilta tai kysellä vaikkapa Ruukkupuu-lehden toimitukselta (kurssin pitäjänä toimii Ruukkupuu-lehden päätoimittaja).